;

Het schooljaar is voorbij, op naar een nieuwe!

Het schooljaar is voorbij, op naar een nieuwe!

Ons eerste volledige schooljaar zit erop!

Wij zijn trots op het resultaat. De scholen zijn tevreden, alle be- en toeschouwers hebben hun ogen uitgekeken en genoten, vooral de leerlingen zijn tevreden, wij zijn tevreden, dus kijken we alvast met veel plezier vooruit naar het volgende leerjaar.

Als zogenaamde 'lerende organisatie' hebben we elkaar hard nodig om maximaal resultaat te behalen.  Het is dan ook superfijn om te zien hoe iedereen ermee bezig is. 

Samen met zowel de Gemeente Dordrecht als de deelnemende scholen, groepsdocenten, vakdocenten, de sponsoren en de stille vennoten en de meestal anonieme instrumentschenkers hebben wij er de schouders onder gezet. Het was niet allemaal even gemakkelijk maar uiteindelijk kijken we terug op een zeer succesvol eerste jaar met allemaal blije gezichten. Vooral die van de leerlingen maken dat het meer dan de moeite waard is!   

Vooruitkijkend naar het nieuwe schooljaar is het geweldig om te mogen melden dat wederom nieuwe scholen zich hebben aangemeld. Geïnspireerd geraakt en enthousiast geworden door op bezoek te gaan bij hun collega's mogen we bekendmaken dat zowel OBS De Griffioen als de Hans Petri School zich hebben aangesloten. Beide scholen zijn gevestigd in Dordrecht.

We starten het nieuwe schooljaar dus bij:

IKC Eden

Basisschool De Fontein (Krispijn&Wielwijk)

John F. Kennedyschool/Nova tienercollege locatie Eddingtonweg

De Albatros

De Griffioen

Hans Petri School  

We hebben er zin in!!

Contact

Stuur ons een bericht!
 • Adres

  Voorstraat 13
  3311 EM  Dordrecht

   

  Kvk: 68413629
  RSIN: 857429826

 • Telefoon & E-mail

  Telefoon: 078-6313390
  stichting@leerorkestdrechtsteden.nl


  De belastingdienst heeft Leerorkest Drechtsteden
  de Culturele ANBI status verleend