;

Bestuur

De Initiatiefnemers

Lucienne van der Lans, Marco Brand en Lex van der Hoek hebben op 28 maart 2017 officieel Stichting Leerorkest Drechtsteden opgericht!

  • Marco Brand

   Marco Brand Directeur Leerorkest Drechtsteden

  • Marco Brand

   Directeur Leerorkest Drechtsteden

   Geboren en getogen in Den Haag in 1964. Opgeleid in de Weg en Waterbouw en in Dordrecht beland in 1985. In de levensmiddelenbranche terecht gekomen en tot manager doorgegroeid. Altijd actief met zowel sport als muziek bezig geweest. Eerst als luisteraar en verzamelaar, later als amateur beoefenaar maar vooral als organisator en programmeur. Dat muziek het positieve verschil maakt bij het opgroeien van kinderen is wat mij drijft en met alle energie voor inzet. Muziek maken zorgt voor een mooiere wereld!

   www.linkedin.com/in/marcobrand1

  • Lucienne van der Lans

   Lucienne van der Lans Voorzitter Leerorkest Drechtsteden

  • Lucienne van der Lans

   Voorzitter Leerorkest Drechtsteden

   Vioolbouwer in Dordrecht sinds 1987. Heeft samen met haar man en gitaarbouwer Wout Bosma het bedrijf De Luthiers. De Luthiers is de benaming voor een huis van ambacht, muziek en gastvrijheid. Het pand geeft onderdak aan een atelier voor nieuwbouw en restauratie van snaarinstrumenten en een huiskamer voor kleine muziekuitvoeringen. Voor een langer verblijf zijn twee gastenverblijven beschikbaar. Naast haar werk in het atelier is Lucienne actief in de culturele sector van Dordrecht o.a. in het bestuur van Stichting Via Lumina.

   Website: https://www.lucienne-vioolbouw.nl/

  • Arnoud Offerhaus

   Arnoud Offerhaus Secretaris Leerorkest Drechtsteden

  • Arnoud Offerhaus

   Secretaris Leerorkest Drechtsteden

   In 2006 neergestreken in de oude binnenstad van Dordrecht om er te wonen en te werken als adviseur, projectmanager en coach. Is er van overtuigd dat we in de wereld toe moeten naar een circulaire economie. Als het even kan, helpt hij organisaties deze kant op bewegen en te helpen ‘goed doen & geld verdienen’ samen te brengen. Voor een duurzame wereld is het essentieel dat kinderen zich breed ontwikkelen. Muziek leren maken en samen spelen is  voor altijd!  

   Website: http://www.movimento.nu/arnoud.html

  • Lilian Ballering

   Lilian Ballering Bestuurslid algemeen

  • Lilian Ballering

   Bestuurslid algemeen

   Lilian Ballering
   Bestuurslid Leerorkest Drechtsteden

   Trotse bewoner van het mooiste kluspaleis aan een Dordtse haven. Het is goed toeven in dit huis dat straks weer 100 jaar meekan en waar met hart en ziel geleefd, gewerkt en gedeeld wordt.
   Is haar hele werkzame leven gegrepen door de weerbarstigheid van het doorvoeren van veranderingen in organisaties en helpt haar klanten om echt van A naar B te komen. Heeft zelf als kind de kans gehad haar talenten te verkennen en gunt ieder kind de lol en de sensatie van samen muziek maken.


   Website: http://www.movimento.nu/lilian.html

   * Specifiek in portefeuille: oprichting 'Vrienden van Leerorkest Drechtsteden'

  • Annemiek van Herk

   Annemiek van Herk Penningmeester Leerorkest Drechtsteden

  • Annemiek van Herk

   Penningmeester Leerorkest Drechtsteden

   Annemiek heeft sinds januari 2021 officieel de rol van penningmeester overgenomen van één van de grondleggers van Leerorkest Drechtsteden, Lex van der Hoek.  Dit na een inwerkperiode van enkele maanden. Wij zijn enorm blij met haar bijdrage en inbreng en vereerd dat zij de stichting wil helpen verder brengen. 

Contact

Stuur ons een bericht!
 • Adres

  Voorstraat 13
  3311 EM  Dordrecht

   

  Kvk: 68413629
  RSIN: 857429826

 • Telefoon & E-mail

  Telefoon: 078-6313390
  stichting@leerorkestdrechtsteden.nl


  De belastingdienst heeft Leerorkest Drechtsteden
  de Culturele ANBI status verleend